Технологичното обновление обхваща всички производствени звена на компанията, казва Нели

...
Технологичното обновление обхваща всички производствени звена на компанията, казва Нели
Коментари Харесай

Инвеститор №1 с нови мащабни планове

Технологичното обновяване обгръща всички индустриални звена на компанията, споделя Нели Тончева, шеф продажби и член на УС на „ Алкомет “ АД*

- Станахте „ Инвеститор на годината “ през 2022 година, а неотдавна обявихте нови капиталови проекти. Какви са техните цели?

- Наградата „ Инвеститор на годината “ през 2022 година „ Алкомет “ получи за новопостроения и пуснат в употреба завод за произвеждане на алуминиеви елементи, който е оборудван с машини за автоматизирана металообработка и спомагателни интервенции като вибрационно шлайфане и пасивация. Чрез този план „ Алкомет “ се утвърди като главен и издирван снабдител в автомобилния бранш. През август обявихме най-новия и най-мащабния до момента капиталов проект, който обгръща всички индустриални звена на компанията и включва: уголемение на действителен Валцов завод 2; създаване на нов Леярен завод с високотехнологична линия за леене на рулони; нова маса за леене на заготовки с диаметър 12 " и аспирационна система над топилните пещ в Леярен завод 1; в Пресов завод са планувани две нови преси за екструдиране; в завод „ Алкомет Аутомотив “ ще бъде построена нова високотехнологична линия за повърхностна обработка на елементи за автомобилния бранш.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР