Технологичният лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане

...
Технологичният лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане
Коментари Харесай

АББ инвестира 45 милиона швейцарски франка в нова сграда в Швейцария

Технологичният водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане АББ откри нова многофункционална постройка " Emotion " на своята локация в Унтерсигентал. Инвестицията в постройката е 45 милиона швейцарски франка, оповестиха от компанията.

Центърът е най-голямата инвестиция на АББ в Швейцария от повече от десетилетие. Строителството му продължава две години. Сградата предлага предлага 500 работни места.

Локацията на АББ в Унтерсигентал е мястото, в което АББ създава и създава решения за технологии за задвижване в региона на промишлените процеси, инфраструктурата и жп превоз, както и за приложения в региона на производството на възобновима сила.

Електрониката за енергийни технологии е пригодена за характерни приложения, с цел да разреши високонадеждно и дейно превръщане на мощността в мечтаната форма. Продуктите се употребяват за влакове, електронни рейсове и трамваи, както и в преобразуватели за вятърни или водноелектрически централи или в задвижвания с променлива скорост за мотори, които разрешават обилни икономии на сила и възстановяване на качеството.

АББ има 130-годишно наличие в Швейцария и сполучливо уголемява своя бизнес за силова електроника от Унтерсигентал през годините. Близо 300 нови работни места са основани през последните пет години.

" Тази инвестиция ще ни помогне да засилим наличието на АББ в Швейцария и да влагаме в технологии с висок напредък на бъдещето ", разяснява Нора Тьовсен, шеф на холдинга в AББ Швейцария.
 Главният изпълнителен шеф на Пощенска банка Петя Димитрова оглавява АББ
Директорът на Пощенска банка Петя Димитрова оглавява Асоциацията на банките

Асоциацията на Банките в България е основна организация, сплотяваща комерсиалните банки у нас

Зелени упоритости

От АББ споделят, че имат за цел да даде опция за нисковъглеродно общество, да резервира ресурсите и да насърчи обществения напредък. Сградата " Emotion " е в унисон а тази тактика. Построена е с рециклиран бетон, който улавя CO2. Сградата дава отговор на швейцарския стандарт Minergie и разполага с съвременни технологии за сградна автоматизация за повишение на комфорта и енергийната успеваемост. Енергийното зареждане се обезпечава от слънчева сила от фотоволтаични системи, конфигурирани на прилежащи здания и от хидроенергия от региона. Отоплението и охлаждането се обезпечават от термопомпи, които могат да извличат сила от подземните води.

АББ е новаторски софтуерен водач в региона на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Компанията развива активност в над 100 страни и разполага с към 136 000 чиновници.

В България АББ разполага с над 2 500 чиновници и развива активност с централен офис в София и четири клона в страната. Две от индустриалните бази на АББ се намират в гр. Раковски и създават електрически съставни елементи ниско и приблизително напрежение. Другите две индустриални бази се намират в гр. Петрич - за артикули ниско напрежение, и в гр. Севлиево - за артикули високо напрежение. Компанията разполага и със сервизен център за турбокомпресори в гр. Варна.​
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР