Технологичният гигант Сименс и най-титулованият германски футболен тим Байерн решиха

...
Технологичният гигант Сименс и най-титулованият германски футболен тим Байерн решиха
Коментари Харесай

Сименс и ФК Байерн – още 3 години партньорство отвъд споснорството

Технологичният колос " Сименс " и най-титулованият немски футболен отбор " Байерн " взеха решение да удължат с още три години партньорството си, което надвишава елементарното споронсорство на клуба и двата световни марката се сътрудничат в региона на развиването на технологиите и нововъведенията.

Новото съглашение е до края на сезон 2022/23 като фокусът на взаимната им работа ще е и върху свързани с инфраструктурата цифрови артикули и решения.

В началото на новия сезон партньорството им ще бъде засилено най-много в региона на устойчивостта, оповестиха от " Сименс ".

Фокусът ще е върху решенията и технологии за дейно предпазване на силата и системи за енергиен мениджмънт на стадиона на " Байерн " в Мюнхен - " Алианц Арена ", както и подготвителните терени на " Забенер щрасе " в столицата на Бавария. Тези технологии ще оказват помощ на клуба да предприеме идващите стъпки към повишение на енергийната успеваемост при своите спортни и бизнес действия. Това ще му отреди водеща роля в Европа по резистентност.

" Сименс " и ФК " Байерн " са два мощни световни марката. Ние сме обединени от споделената ни пристрастеност към върхови достижения и качество. Новото съглашение ще ни даде опция да изведем нашето партньорство до идващото равнище ", декларира Джо Кезер, президент и основен изпълнителен шеф на " Сименс ", представен в известието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР