Технологичният гигант Microsoft обяви в четвъртък, че ще въведе нов

...
Технологичният гигант Microsoft обяви в четвъртък, че ще въведе нов
Коментари Харесай

За пръв път от 3 декади: Microsoft въвежда в клавиатурата нов клавиш Copilot за изкуствения интелект

Технологичният колос Microsoft разгласи в четвъртък, че ще вкара нов клавиш на клавиатурите на компютри с Windows 11, който да служи като директна команда към инструмента на компанията - асистент с изкуствен интелект Microsoft 365 Copilot.

Това бележи първата забележителна смяна в клавиатурата на компютър с Windows от съвсем три десетилетия и значи монументална смяна, внедрявайки ИИ (AI) благоприятни условия в цялата съществена система на Windows и хардуера.

Клавишът Copilot, който ще се намира отдясно на клавиша " период ", е първата смяна в клавиатурната класификация на Windows, откогато Microsoft добави клавиша Windows/Start през 1994 година, наблягайки уговорката на компанията към изкуствения разсъдък.

Хардуерните сътрудници на Microsoft ще покажат компютри с Windows 11 с клавиша Copilot през идващите дни на софтуерната конференция CES (Consumer Electronics Show) и с течение на времето това ще стане наложителна функционалност.

Зададен за дебют в края на февруари, " клавишът Copilot се причислява към клавиша Windows като съществена част от клавиатурата на компютъра и когато бъде натиснат, новият клавиш ще извика Copilot в в Windows, с цел да направи безпроблемно ангажирането на Copilot в ежедневните действия ", се споделя в изказване на компанията.

Прекият път посредством този клавиш ще помогне на потребителите да основават изображения, да пишат имейли и да обобщават текст благодарение на изкуствения разсъдък.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР