Технологичният гигант Фейсбук (Facebook Inc.) ще позволи на повечето си

...
Технологичният гигант Фейсбук (Facebook Inc.) ще позволи на повечето си
Коментари Харесай

Фейсбук ще позволи на служителите си да работят от вкъщи до края на годината

Технологичният колос Facebook (Facebook Inc.) ще разреши на множеството си чиновници да продължат да работят от домовете си до края на 2020 година, съобщи представителят на компанията пред бизнес телевизия CNBC.

Очаква се изпълнителният шеф Марк Зукърбърг да разгласи публично, че водещата обществена медия ще разреши на всички свои чиновници, които могат да правят работата си от разстояние, да продължат да го вършат.

Компанията ще стартира да отваря множеството си офиси на 6 юли, уточни представителят на Facebook, допълвайки, че обществената медия към момента не е определила кои тъкмо нейни чиновници ще бъдат помолени да се върнат на работа в офисите ѝ.

Марк Зукърбърг разгласи през април, че защото множеството чиновници във Facebook могат да правят работата си отдалечено, компанията " усеща отговорност да разреши на хората, които нямат тази еластичност, първо да имат достъп до споделените обществени запаси ". Той също по този начин сподели, че компанията няма да организира събирания на повече от 50 души най-малко до юли 2021 година.

Facebook беше измежду първите софтуерни компании, които желаеха от техните чиновници да стартират работа от разстояние. Оттогава компанията постави много старания, с цел да поддържа чиновниците си в отговор на пандемията от ковид. Facebook даде на своите чиновници бонуси от под 1000 $ за потребностите им от работа у дома и за развъждане на техните деца. Тя също по този начин им даде портални устройства за видеообаждане.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР