Технологичният гигант Amazon ще назначи още 100 хил. служителя, за

...
Технологичният гигант Amazon ще назначи още 100 хил. служителя, за
Коментари Харесай

Amazon назначава още 100 хил. души в Канада и САЩ

Технологичният колос Amazon ще назначи още 100 хиляди служителя, с цел да се оправи с темпото на потребителското търсене в електронната търговия, което бележи забележителен скок от началото на пандемията от новия ковид, съобщи „ Ройтерс “.

От най-ценната компания в света оповестиха, че позициите са на цялостен и повърхностен работен ден в Щатите и Канада, като част от тях са в 100-те нови склада, които ще отворят порти този месец. Към момента към момента се правят оценка и сезонните потребности от претовареност за коледните празници, което значи, че до края на годината се чака да бъдат оповестени още новоназначения.

През последното тримесечие приходите на Amazon се усилиха с 40% - най-хубавия резултат за онлайн търговеца в 26-годишната му история.

По данни към 30 юни общият брой на личния състав на учредената от Джеф Безос компания надвишава 876 хиляди души, като от началото на 2020-а насам са открити общо близо 210 хиляди работни места.

Този проект за агресия ще помогне и в битката с безработицата в Съединени американски щати, която към момента не е възстановила равнищата си от интервала преди изключителното състояние.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР