Технологичната компания Алибаба холдинг груп е готова да направи следващата

...
Технологичната компания Алибаба холдинг груп е готова да направи следващата
Коментари Харесай

Алибаба ще проучи възможността за съкращаване на разходите за олимпийските игри

Технологичната компания " Алибаба холдинг груп " е подготвена да направи идната стъпка в развиването си, с цел да помогне олимпийските игри да станат по-привлекателни, като в това време редуцира разноските за домакините. Разработчикът на така наречен облачни услуги (cloud services) и онлайн търговия ще изследва тази опция по време на игрите в Пьонгчанг.

" Пьонгчанг ще бъде доста значим урок за нашия екип, с цел да забележим по какъв начин работят нещата и какво липсва ", сподели пред " Ройтерс " ръководителят на маркетинг отдела в " Алибаба " Крис Тун.

Китайската компания, която има спонсорски контракт с олимпийските игри до 2028 година, желае да усъвършенства билетните услуги и медийното лъчение. Тя желае да постави завършек на неефективната процедура за създаване на локални центрове за данни и IT услуги от нулата за всяка олимпиада.

По думите на Тун " Алибаба " ще изпрати сред 200 и 300 чиновници от всички свои екипи по мениджмънта. Той добави, че желае " уредниците да видят по какъв начин интервенциите могат да станат по-ефикасни, ефикасни и сигурни ".

В Пьонгчанг компанията ще тества технология за бъдещето като различаване на лица, насоки за пътешестване, основаване на наличие и по-добри способи за закупуване на олимпийски продукти. Желанието на " Алибаба " е домашните зимни игри в Пекин през 2022 година " да доставят друго прекарване на потребителите ".

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР