Технологичната група ZF се превръща в доставчик на пълни услуги за

...
Технологичната група ZF се превръща в
доставчик на пълни услуги за
Коментари Харесай

ZF създава автономни совалкови системи - видео

Технологичната група ZF се трансформира в доставчик на цялостни услуги за автономни совалкови системи и предлага не само самите електрически совалки, само че и всички услуги, които са нужни за планирането, внедряването, експлоатацията, поддръжката и ремонта на автономни системи за пътнически транспорт.

ZF насочва офертата си към градовете и операторите на градска подвижност, за да направи новата идея още по-привлекателна и да форсира нейното разпространение. Совалките на ZF вече могат да решат доста остри проблеми с движението, защото те водят хората от А до В по-бързо и в същото време намаляват броя на колите и свързаните с трафика излъчвания в столичните райони. Совалките също могат да улеснят свързването на крайградските региони с градските центрове.



Общините и операторите на градска мобилност сега се нуждаят от много ноу-хау за основаване на автономни системи за пътнически превоз. ZF иска да предложи поддръжка тук със своите проектни знания и мрежа. „ Нашето решение е налично неотложно и дава веднага принос за понижаване на емисиите, свързани с локалния трафик “ - казва Торстен Голевски, началник на отделите за самостоятелни мобилни системи в ZF.

Конкретната оферта на ZF – доставка на совалкови системи, оформяне на маршрута, инсталиране и въвеждане в експлоатация на совалковите системи и подкрепяне с обслужване или - в случай че е належащо – с ремонт. ZF също по този начин дава съвети относно софтуера за ръководство на автопарка или решения за свързване, които имат за цел да обезпечат връзката с инфраструктурата за придвижване, като светофари и знаци за скорост, или комуникация с пасажерите чрез приложения.

„ Настоящото потомство совалки е насочено към употреба в структурно обособени ленти - това приложение вече означава освобождение от напрегнатата ситуация с трафика в доста градове “ - казва Голевски - "Линиите могат да бъдат проектирани по подобен метод, че оптимално да допълват съществуващата система за публичен превоз. "

Връзката на селските региони с метрополии или междинни градове също може да бъде значително усъвършенствана по този метод. Излезлите от употреба железопътни маршрути могат да бъдат превърнати в автономни направления на совалките - и на значително по-ниски разноски, което би било алтернативата на скъпото повторно активиране на електрически релсови превозни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР