Технологичната група Continental представя иновации на Consumer Electronics Show (CES)

...
Технологичната група Continental представя иновации на Consumer Electronics Show (CES)
Коментари Харесай

Continental с гуми и електроника на CES

Технологичната група Continental показва нововъведения на Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас, които биха трансформирали цялостното прекарване освен за водачите, само че и за всички типове превоз и изключително за уязвимите участници в придвижването.

Жил Мабир, основен софтуерен шеф, Continental Automotive - „ На CES ние пресъздаваме по какъв начин ще наподобява по-безопасното, по-устойчиво и по-ефективно бъдеще на автомобилния превоз. “

Между другото там компанията демонстрира две устойчиви решения от бизнеса с гуми - ContiTread EcoPlus Green и Conti Urban. И двете гуми за търговски транспортни средства би трябвало да показват пионерската роля на Continental във връзка с устойчивостта.

Continental също демонстрира модули и датчици, особено проектирани за електромобилноста, с цел да се поддържат нови, по-ефективни електрически транспортни средства, да се увеличи пътната сигурност и да има по-зелена планета.

Continental също по този начин разшири портфолиото си за асистирано шофиране с мащабируемата и мощна фамилия система върху чип от Ambarella, която би трябвало да разреши по-бърза обработка на увеличените по маса сензорни данни в автомобила и да проправи пътя за самостоятелна подвижност.

Високопроизводителното, енергийно дейно и мащабируемо SoC портфолио обработва уловените сензорни данни по-бързо и по-всеобхватно - и с към половината от нормалната до момента консумация на сила. Това би трябвало да разреши по-точно разбиране на околната среда за по-безопасна подвижност.

В допълнение, взаимно създаденият високопроизводителен LiDAR, HRL131 от Continental и AEye разрешава още функционалности за самостоятелно шофиране. Това е първият в автомобилната промишленост софтуерно дефиниран LiDAR с огромен обсег, който може да вижда по-далече и да реагира на обекти по-бързо от преди. Превозните средства могат да бъдат открити на над 300 метра, а пешеходците на над 200 метра. По този метод технологията разрешава основни функционалности за приложения в пътнически и търговски транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР