Техниката ставала само за бяганеРадев обвинил правителството, че прави далавера

...
Техниката ставала само за бяганеРадев обвинил правителството, че прави далавера
Коментари Харесай

Борисов: Напълнихме ВВС с транспортна техника

Техниката ставала единствено за тичане


Радев обвинил държавното управление, че прави спекулация с Тръмп


“От една година се занимаваме единствено с изтребители, а не се занимаваме с приходи и с това, което ще подсигурява на хората по-добър разцвет ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на годишната среща на бизнеса с държавното управление. Премиерът разяснява и обвиняванията, които насочи президента Румен Радев за самолетите F-16: “Да обвиниш българското държавно управление, че прави спекулация с Тръмп? Възможно ли е? Не е допустимо ”. Борисов бе безапелационен, че “по-прозрачна процедура от това, да вкараш решението за самолетите да се вземе от Народно събрание, няма ”.

Той упрекна Българска социалистическа партия, които “десетилетия наред лъгаха хората, че ще купуват самолети ”,но вместо това “военновъздушните сили се изпълниха с транспортна техника ” за милиарди ”. В България крадецът вика дръжте крадеца. 12 кугъра, пантери, спартани, милиарди и нямат вътре една пушчица, едно патронче. Само за тичане стават – да се изнесе генералният щаб и всички ръководещи бързо при война. Нито една съпротивителна единица ”, сподели министър председателят.

“Да ми кажеш, че сме опасност за демокрацията, в случай, че два пъти им нося оставката. Така че не се тормозете – инстинктът на хората е най-верен и ще ни заведе в вярната посока ”, съобщи още министър председателят, в отговор на рецензиите на Българска социалистическа партия.

Той бе безапелационен, че на изборите ще проличи отношението на хората към партиите. “Убеден съм, че ще има хора, които ще заложат пари против нас. Може да излязат и банкери против нас, само че ние сме длъжни да вършим верните неща, пък да става каквото ще ”, съобщи министър-председателят. ” Ако желаят режим да създадат, ние желаеме народна власт ”, акцентира той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР