Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци се изказа много ласкаво

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци се изказа много ласкаво
Коментари Харесай

Козмин Моци: Сигурен съм, че с подкрепата на Тошко Неделев Лудогорец ще е шампион

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци се изрече доста ласкаво за новото попълнение на " орлите " Тодор Неделев,

Именно Моци връчи на българския национал фланелката с №88, която той ще носи на " Хювефарма Арена " и съобщи, че Неделев е най-хубавият футболист, против който той се е изправял по българските терени.

" Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За страдание той не хвана мачове в Европа с Лудогорец, само че се надявам, че след тежкия цикъл с мачове през всеки 3 дни, е време за нова борба, в която да станем първенци. Сигурен съм, че с поддръжката на Тошко и на нашите почитатели, на 7 юни, когато свършваме шампионата, Лудогорец ще е първенец и ще играе в евротурнирите ", стартира Моци.

" Още когато бях футболист, в случай че можеш, бих го взел да играе при мен. Всичко към този трансфер бе много тежко. Знам какво значи Ботев Пловдив за Тошко и мога да кажа единствено, че съм горделив, че той в този миг е тук. Имаме много проблеми с контузени и мисля, че той има голям късмет да покаже класата си още в неделя и да помогне да спечелим трите точки ", добави някогашният футболист.

Румънският защитник разяснява още и по какъв начин са минали договарянията с управлението на Ботев Пловдив за прехвърлянето на Тодор Неделев.

" С Ботев бе по-лесно, в сравнение с с Тошко. Аз цена не мога да ви кажа. Взехме добър футболист не за някаква голяма сума.. ой има доста качества, тъй че в случай че му кажа единствено едно, няма да е правилно към него. По-добре да оставя той да приказва или треньорите. Още когато направихме прехвърлянето споделих, че той е един от най-хубавите футболисти, против които аз съм играл ", показа техническият шеф на Лудогорец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР