Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци не спести похвали за

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци не спести похвали за
Коментари Харесай

Моци хвали Петев Румъния

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци не спести похвали за треньора Ивайло Петев в Румъния, който от през днешния ден публично пое румънския Университатя Крайова.

„ Това, което е през днешния ден Лудогорец, стартира от него преди 14 години. Петев е изкачил тима от трета дивизия в елита и завоюва първите две трофеи. Това е  неговият трамплин “, споделя Моци пред вестник „ Фанатик “.

„ Лудогорец е подобен тим сега значително с помощта на него. За мен е доста добър треньор. Той държи доста на дисциплината и не се преценява с имената на играчите – крепко някой е сбъркал, заплаща “, споделя румънецът.

„ Близък е до футболистите, само че знаем по какъв начин те да имат почит от него. За мен е водач, който може да изправи тим като Крайова “, сподели още той.
„ Идеята му за футбола се гради върху притежанието на топката. Той желае тимът му да държи колкото се може повече топката и работи за това. За мен е един от най-хубавите чужденци, които са били в Румъния. Ще видите. В Лудогорец минаваме през сложен интервал в последните години, още търсим печелившо решение “, счита Моци.

„ Искам да кажа на почитателите на Крайова да имат 100-процентово доверие на Петев. Говорих с него скоро. Когато получи оферта от Крайова, му споделих да отпътува със затворени очи, тъй като няма от какво да се тормози. Казах му, че знам по какъв начин работят в клуба и да не мисли два пъти. Той работи от заран до вечер, постоянно е въз основата. Той влага душата си във всичко, което прави “, сподели още Козмин Моци за Ивайло Петев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР