Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира противника на орлите“

...
Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира противника на орлите“
Коментари Харесай

Моци за жребия с Левски за Купата: Ще стане хубав мач

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци разяснява съперника на „ орлите “ в осминафиналите на шампионата на Купата на България.

Жребият за националния трофей отреди първенците да срещнат отбора на Левски, в случай че на 1/16-финалите отстранят представителя на Трета лига Розова котловина Казанлък.

През предишния сезона съставът на Анте Шимунджа бе отстранен от този на Станимир Стоилов в полуфиналите за Купата след загуби с 2:3 и 0:1 в двата мача. По-късно Левски завоюва трофея с победа с 1:0 над безконечния си противник ЦСКА.

В началото на септември Лудогорец победи мъчно „ сините “ след осъществяване на дузпи в мача за Суперкупата, като срещата на Националния стадион „ Васил Левски “ приключи при тъждество 2:2 след 90 минути игра.

„ Ако искаш да спечелиш трофей, би трябвало да биеш всички тимове. Ще стане прекрасен мач, само че имаме още една крачка до такава степен. Сигурен съм, че ще стане хубаво дерби с два тима, които се борят за състезание, тъй че по-хубаво от това няма “, съобщи румънецът по отношение на евентуалния мач с Левски ", съобщи Козмин Моци.

Той разяснява и претенциите на ЦСКА от съдийството при триумфа на Лудогорец над „ алените “ с 2:1 в мача от 13-ия кръг на Първа лига

„ Не мога да отговоря, тъй като не се занимавам с ВАР. Им експерти, които могат да ви отговорят на този въпрос. И ние сме имали искания, само че не сме ги казвали. Никога не съм приказвал за съдийството, няма да стартира в този момент. Всеки има право да си споделя мнението, само че не значи, че е прав “, сподели някогашният футболист.

Моци показа упованията си за идния в четвъртък мач с ХИК Хелзинки в Лига Европа.

„ Очаквам напълно друг мач. Ще играем на естествен терен, не на изкуствена трева. Домакини сме, чакаме поддръжка от нашите почитатели, тъй че се надявам да излезем с трите точки от този мач “, добави румънецът.

„ Може да реши, само че има още два кръга по-късно. Трябва да вземем максимума от трите мача “, добави Моци по отношение на мача с финландците в Разград.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР