Техническият директор на Интер Валтер Сабатини пое цялата вина за

...
Техническият директор на Интер Валтер Сабатини пое цялата вина за
Коментари Харесай

Сабатини пое цялата отговорност за ситуацията в Интер

Техническият шеф на Интер Валтер Сабатини пое цялата виновност за тежката обстановка в тима на „ нерадзурите “. Миланският гранд попадна в доста тежка рецесия, откакто през месец декември бе едноличен водач в Серия „ А‘‘. Оттогава Интер записа редица слаби резултати, които го смъкнаха до петата позиция в Калчото, а класиране в Шампионска лига следващата година стартира да наподобява много илюзорно.

За създалата се обстановка черно-синята общественост насочи рецензии към играчите и управлението, само че пред Gazzetta dello Sport Сабатини пое цялата виновност, снемайки обвиняванията под адрес на китайския притежател Жанг Жиндонг.

„ Грешно е да се атакува Сунинг. Финансовият феърплей в никакъв случай не е влиял на нашите решения. Отговорността за рецесията в Интер е напълно на експертите, които ръководят тима. Аз имам голяма виновност, тъй като имах друга позиция и разнообразни решения, разграничаващи се от тези на треньора. Спалети е най-хубавият във всеки един миг. Скоро ще отида в Нанкино, с цел да дам доклад на притежателите. Преди всичко обаче, би трябвало да изясня обстановката на почитателите на Интер.

Не имам вяра на мненията за липса на отговорност, професионализъм и вложение, които всеки професионален футболист би трябвало да има. Играчите на Интер би трябвало да бъдат горди и да имат вяра в своите благоприятни условия, които да бъдат показвани на терена против всеки един противник. Само по този начин могат да се нарекат футболисти на Интер, които заслужават фланелката “, приключи Сабатини. Серия А 25 кръг, събота 17 февруари  Дженоа 2:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР