Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо

...
Техническият директор на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо
Коментари Харесай

Гонзо: Футболът е спорт, който държавата по никакъв начин не подпомага

Техническият шеф на Българския футболен съюз Георги Иванов - Гонзо коентира настоящи тематики към българския футбол. Той съобщи в изявление пред Дарик радио и dsport, че измененията в рекламата за хазарта не трябва да бъдат одобрявани. 

" Смятам, че всичко наред за момента. Надявам се футболистите да създадат добра подготовка и да бъдат във форма за квалификациите, които стартират през март месец. Няма какво да си приказваме - задачата е да се класираме за Европейско състезание ", стартира Георги Иванов.

" Не считам, че огромните упования ще натежат. Нашата цел като народен тим е всеки мач да побеждаваме и не е нищо ново, че желаеме да се класираме на Европейско състезание. Това, което видяхме като показване от националния тим ни дава вяра, че ще се представим по добър метод ", добави той.

" Не считам, че би трябвало да се гледат тимовете по време на подготовка, тъй като ще имаме задоволително време, с цел да изгледаме няколко от формалните мачове. Надявам се футболистите да се завърнат от своите зимни подготовки заредени с позитивни страсти и да донесат триумфи на националния тим ", разяснява Гонзо.
 Гонзо: Целта ни е да се класираме на Евро 2024, само че не желаеме да го афишираме гласно
Гонзо: Целта ни е да се класираме на Евро 2024, само че не желаеме да го афишираме гласно

" Не желаеме да сътворяваме напрежение в тима "

Техническият шеф на БФС разкри своята позиция по отношение на против подготвяните промени в рекламата на фирмите за спортни
залагания: " Моето мнение не се разграничава от това на президентите на клубове, както и позицията на БФС. Ако този закон бъде признат, то това ще е огромна неточност, точно поради това не мисля, че ще се случи. Футболът е спорт, който страната по никакъв метод не подкрепя, тъй че се надявам единствено да не пречи ".

" Винаги е по-лесно, когато имаш резултати. До преди половин час бяхме дружно с Младен Кръстаич и обсъждахме кои футболисти са здрави. Опитваме в този момент за някои футболисти да уредим паспорти, с цел да могат да играят през март месец. Наблягаме на играчи, които са работили в чужбина и да ги приобщим към националните тимове, с цел да хванем най-вече футболисти, които имат българско поданство. В последна сметка съм споделил, че играчите би трябвало да идват в националния тим с готовност, тъй като пазят личната си чест и тази на България ", разяснява Иванов.

" Опитваме в този момент да уредим футболисти, като да вземем за пример, има един състезател на Аугсбург (б.а. Лукас Петков), както има и футболист, който играе до 21 години в Уелс. Надяваме се да можем да им уредим паспорти скоро, с цел да оказват помощ на тима през март месец ", разкри още техническият шеф на БФС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР