Технически проблем забавя преминаването на камиони на граничния контролно-пропускателен пункт

...
Технически проблем забавя преминаването на камиони на граничния контролно-пропускателен пункт
Коментари Харесай

Технически проблем забавя преминаването на камиони на Калотина

Технически проблем забавя прекосяването на камиони на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Калотина " на границата със Сърбия. Там трафикът е натоварен на излаз за товарни коли, осведомят от Главна дирекция " Гранична полиция " на Министерство на вътрешните работи на интернет страницата си по данни към 06:00 часа тази заран.

Трафикът на Граничен контролно-пропусквателен пункт ``Кардам``, Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " на границата с Румъния също е натоварен на излаз за товарни коли.

Заради главен ремонт на българския сектор на Дунав мост при Русе е въведена краткотрайна организация на придвижване, като трафикът се реализира в една лента с пропускателен режим и се контролира със светофарна уредба. 

Освен Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “, водачите в района могат да се насочат и към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Силистра “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дуранкулак “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кайнарджа “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Крушари “. Последните два са с работно време от 08:00 до 20:00 часа всеки ден, през тях не се пропущат товарни коли, припомнят от дирекцията. 

Трафикът е естествен на всички пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове   " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ е позволено прекосяването единствено на леки коли и микробуси.

На границата с Турция и Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР