Техническа неизправност може да е причинила катастрофата на самолет ATR

...
Техническа неизправност може да е причинила катастрофата на самолет ATR
Коментари Харесай

Каква е причината за разбилия се пътнически самолет в Непал?

Техническа нередовност може да е предизвикала злополуката на аероплан ATR 72 в Непал, заяви локалното издание MyRepublica, базирайки се на представител на Службата за гражданска авиация на Непал.
Прочетете още
" Нямаше проблеми с времето, получена е предварителна информация, че самолетът се е разрушил по механически аргументи. Получена е информация, че е забелязан пламък в самолета, до момента в който е бил във въздуха ", сподели Гянендра Бхул, чиновник на Гражданската авиация. Властите на Непал, заяви изданието.

Турбовитлов пътнически аероплан ATR 72 на Yeti Airlines, летящ от Катманду, се разруши в неделя сред остарялото и новото летище в Покхара. Според представител на самолетната компания на борда е имало 68 пасажери и четирима членове на екипажа. Причините за бедствието се обясняват. Според съветското посолство в Непал на борда на самолета е имало четирима руснаци. Според индийския ефирен канал News18 всички пасажери и членове на екипажа на самолета са починали, съобщи обстоятелства.бг.

Службата за гражданска авиация на Непал удостовери гибелта на 68 души. Издирвателно-спасителната интервенция на мястото на злополуката продължава.

Непалските управляващи образуваха комисия за следствие на аргументите за самолетната злополука и се чака да показват отчет до 45 дни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР