Техеран е предал своя отговор на предложението на Европейския съюз

...
Техеран е предал своя отговор на предложението на Европейския съюз
Коментари Харесай

Техеран е предал своя отговор на предложението на ЕС относно иранската ядрена сделка

Техеран е предал своя отговор на предлагането на Европейския съюз по отношение на иранската нуклеарна договорка, предадоха международните организации, като се позоваха на представители на Брюксел и Ислямската република, поискали да останат анонимни.

Съдържанието на отговора към този момент не се оповестява. Той е бил съобщи на посланик номер едно на Европейски Съюз Жозеп Борел. В началото на август Борел показа на участниците в договарянията по иранската нуклеарна стратегия план на съглашение за обновяване на използването на иранската нуклеарна договорка от 2015 година

Вчера иранският министър на външните работи Хосейн Амир Абдолахиан съобщи, че  има три въпроса, които в случай че бъдат позволени, ще разрешат да бъде реализирано съглашение в идните дни, като по този метод даде да се разбере, че иранският отговор няма да бъде нито приемане, нито отменяне на предлагането на Европейски Съюз.

Министърът прикани и за демонстрация на повече  еластичност, и сподели, че иранските червени линии би трябвало да бъдат зачитани. Той добави, че Иран не желае реализиране на договорка, която след 40 дни, след два или три месеца няма да се материализира.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР