Тегленето на нов дълг не е добра идея, не бива

...
Тегленето на нов дълг не е добра идея, не бива
Коментари Харесай

Милен Велчев: Почнем ли да харчим безразсъдно, ни чака гръцкият сценарий

Тегленето на нов дълг не е добра концепция, не трябва с несъразмерни разноски да натоварваме младите, които още не са сигурни дали желаят да останат да живеят в България. Това разяснява в изявление за " Лице в лице " по bTV някогашният финансов министър /2001-2005/ Милен Велчев  Милен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва интернационалните връзки във ВИИ „ Карл Маркс “ през 1988.

Той посочи, че сега дългът на България не е висок, само че е по-висок, в сравнение с е бил в предишни години.

Ако продължим да харчим повече, в сравнение с са приходите в страната, този запас няма да остане за дълго време. Най-страшното е, в случай че вложителите изгубят доверие в нашата опция да обслужваме задълженията си. Знаете какво стана в Гърция поради неразумно харчене. Ако тръгнем по техния път, нас ни чака същото, предизвести Велчев.

По думите му позицията на Борисов, че ГЕРБ няма да поддържа препоръчан от служебното държавно управление бюджет, е " виновна ".

Злината да няма бюджет е основна, само че по-опасна е злината да бъде импортиран бюджет, който да бъде прекроен безредно и желанието на всяка партия да раздаде дарове на гласоподавателите, аргументира се някогашният финансов министър.

Милен Велчев  Милен Велчев Милен Велчев е роден в София. Завършва интернационалните връзки във ВИИ „ Карл Маркс “ през 1988 посочи, че " теоретично " можем да продължим със остарелия бюджет от 2022 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР