Тегленето на жребия за Купата на България по баскетбол ще

...
Тегленето на жребия за Купата на България по баскетбол ще
Коментари Харесай

Теглят жребия за Купата на България по баскетбол онлайн

Тегленето на жребия за Купата на България по баскетбол ще се организира онлайн на 22 февруари (понеделник) от 12.00 часа в офиса на БФБаскетбол. Причината жребият да бъде теглен виртуално са противоепидемичните ограничения, които не престават да работят в страната и битката с разпространяването на COVID-19.

В жребия ще вземат участие всички тимове, подали поръчка за присъединяване във Финалната осмица на EFBET Купа на България, мъже и Финалната Четворка на Купата на България за дами. До края на работния ден на 11 февруари в офиса на федерацията постъпиха поръчки за присъединяване от Рилски състезател, Левски Лукойл, Балкан, Берое, Академик Пловдив, Черноморец, Ямбол и Спартак Плевен при мъжете и Берое Стара Загора, Монтана 2003, Славия и Шампион 2006 при дамите.

Жребият за полуфиналите на женския шампионат за Купата на България ще бъде дирижиран съгласно класирането след първия стадий от А група-жени сред тимовете класирани на 1-о и 2-о място (първа двойка) и тези на 3-о и 4-о място (втора двойка). Финалният шампионат ще се организира на 9 и 10 март, като полуфиналите на 9 март, а на 10 март са финалите за трето и първо място.

Дирижиран ще бъде и жребият за четвъртфиналите на EFBET Купа на България при мъжете Той ще се организира съгласно класирането на тимовете след втория стадий от НБЛ сред тимовете класирани от 1-о до 4-о място (първа четворка) и тези от 5-о до 8-о място (втора четворка). Жребият за полуфиналите ще бъде цялостен недирижиран сред спечелилите в четвъртфиналите. Финалната осмица на шампионата ще се състои сред 11 и 15 март с четвъртфинали на 11 и 12 март, полуфинали - на 13 март и край - на 15 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР