Театър „Българска армия“ кани на премиера на 20 май от

...
Театър „Българска армия“ кани на премиера на 20 май от
Коментари Харесай

Каква е мечтата на една идиотка?

Театър „ Българска войска “ кани на премиера на 20 май от 19.30 часа на камерна сцена „ Миракъл “. В пиесата „ Мечтата на идиотката “ на Анатолий Дяченко се случват куп неуместни обстановки. Пригответе се да наблюдавате най-неочаквани обрати и още по-неочакван край. Пригответе се да преминете през всички етапи на изнендата: удивление, изненада, озадачение, неразбиране, ужас, учудване и в последна сметка омиротворение и утешение.


По пътя на всички тези крайни прочувствени положения ще ви поведе една умна модерна любяща жена, в осъществяване на Стефка Янорова. Ще надникнете в най-интимните, скрити кътчета на душата на нейната героиня, ще преминете през лабиринта от вилнеещи пристрастености и подозрения, женска лукавост и гневна примамка за възмездие, с цел да достигнете до простата формула на щастието, което тази жена не без известна доза самоирония ще назова „ Мечтата на идиотката “.



Когато сте подготвени за всичко това, елементарно ще преодолеете усложнението и терзанието, подбудено от острите ѝ конфликти със съперницата й в любовта, в осъществяване на Василена Винченцо и с любознание ще последвате нескончаемите лъкатушения във взаимоотношенията на „ ТЯ” и „ Тя”.

Кошмар или фарс? – режисьорът Валентин Танев оставя отговора за феновете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР