Те умеят да контролират емоциите и действията си. Емоционалната интелигентност

...
Те умеят да контролират емоциите и действията си. Емоционалната интелигентност
Коментари Харесай

6-те емоционално най-интелигентни зодии

Те умеят да управляват страстите и дейностите си. Емоционалната просветеност е качество, което не всеки носи. Има 6 зодии, които се открояват с изявена прочувствена просветеност, която е от голямо значение за триумфа им в персонален и професионален проект.

Какво значи прочувствен разсъдък?

Емоционална просветеност имат хората, които умеят да разпознават, схващат и ръководят личните си страсти. Те могат и да проучват задълбочено страстите и държанието на другите, както и да въздействат върху техните усеща и настройки.

Обикновено прочувствено интелигентните персони са съпричастни натури, способни на дълбока емпатия. Те са адаптивни и в множеството случаи общуването с тях е елементарно и гладко. Тези персони постоянно намират път за връзка с хора с разнообразни характери, полезности, обществен статус.

Кои са шестте зодии с най-изявена прочувствена просветеност?

Дева

Девите имат необикновено изчерпателен разум. Неслучайно те са преди всичко измежду зодиите с висока прочувствена просветеност, тъй като Девите умеят да проучват всичко и всички. Освен това в множеството случаи са на прав път. Те знаят по какъв начин да вършат разлика сред това, което желаят и това, от което се нуждаят.

Девите постоянно се пробват да схванат себе си и заради тази причина умеят по този начин задълбочено да схващат и другите. Една Дева може да разбере всеки човек, без значение доколко претекстовете му се разграничават от нейните. Девите управляват страстите си по приказен метод, а когато се наложи да ги показват го вършат зряло ирационално. Те в никакъв случай не нараняват някого съзнателно.

Везни

Емоционалната просветеност на Везните се показва доста в способността им да четат хората като отворена книга. Те могат да усетят същинската им настройка единствено по езика на тялото. Винаги схващат по кое време някой е откровен или не. Изключително интуитивни са. Те могат да схванат от какво се нуждае индивидът против тях единствено от една негова дума или жест.

Везните се доверяват на тази своя вътрешен глас и я следват, когато става дума и за техните усеща и страсти. Умеят да се оправят в напрегнати обстановки и при взимане на сложни решения. Опитват се да не работят преждевременно. Рядко споделят нещо безогледно. Събират колкото се може повече информация, въз основата на която да работят или вземат решение.

Лъв

Едно от най-изявените качества на Лъвовете е техният прочувствен разсъдък. Те са добре осъзната зодия, която извънредно добре знае мощните и слабите си страни и постоянно се стреми да се усъвършенства на тази база.

Лъвовете не всеки път са по този начин общителни като останалите прочувствено интелигентни зодии, само че пък когато се постанова постоянно са отсреща. Лъвовете се оправят с страстите си. Понякога имат потребност да изтърван парата, като част от това е присъщата за тях несдържаност, която обаче скоро по-късно бива добре овладяна.

Риби

Рибите са една от най-способните на емпатия зодии. Те знаят от какво тъкмо има потребност всеки един човек, който се изправи и поддържа връзка с тях по някакъв метод. Рибите умеят да се слагат на мястото на другите и да гледат от тяхната позиция, което е потребно в връзката.

Те са упорити и инатливи, мъчно трансформират мнението си, в случай че са уверени в него. Не се въздействат елементарно от другите. Рибите могат да почувстват болката на другите, техните безредици. Неслучайно те са и едни от най-хубавите и правилни другари, които всеки би желал да има.

Рак

Раците имат гения да карат хората да се усещат по този начин, като че ли могат да са изцяло откровени като пред психоаналитик. Ракът умее откровено да изслушва и да дава препоръки въз основата на прочувствената си просветеност, която му разрешава да проучва в дълбочина. Той умее да открива най-рационалното решение на проблемите на другите, както и на своите.

Раците построяват прочувствена връзка с околните си и сътрудниците си, даже с сътрудниците си, което е в техен забележителен плюс, тъй като нормално печелят утвърждението на хората. Те карат другите да усещат, че имат потребност от тях.

Близнаци

Един от най-емоционално интелигентните знаци са и Близнаците. Те умеят да управляват възприятията си, даже да ги подценяват, когато това се постанова, изключително отрицателните. Когато Близнаците изпитват негативни и натоварващи усеща, те просто не им разрешават да вземат превъзходство. Оставят ги на назад във времето и се занимават с тях, когато му пристигна времето.

Конфронтацията за Близнаците не е алтернатива. Емоционалната им просветеност ги кара да се защищават от нея и да я включват в деяние единствено в краен случай, тъй като знаят, че няма да им донесе позитиви./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР