Те си знаят цената! Ревността може да превърне дори най-силните

...
Те си знаят цената! Ревността може да превърне дори най-силните
Коментари Харесай

Искате връзка без драма? Жените от тези 3 зодии никога не ревнуват

Те си знаят цената!
Ревността може да трансформира даже най-силните връзки в пъкъл. И, както може да се допусна, не може да се направи нищо значително по този въпрос. Когато става дума за ревността, връзките с дами от тези три зодии се смятат за най-успешни.
Овен
Като начало, ревността не е присъща за Овена. Ревността е сигурен симптом за неустановеност, а за Овните това не е особено. Та те са постоянно толкоз уверени в себе си!
Представителите на това съзвездие са прекомерно заети да работят върху себе си, да посещават празненства и да поддържат връзка с толкоз доста хора, че просто нямат време да седят в ъгъла и да ревнуват, наслаждавайки се на отрицателното.
Стрелец
Много е необичайно, че тези свободолюбиви дами въобще се впускат в такова премеждие като връзката. Когато стартират да се срещат с някого, те не обръщат внимание на неща, които не са от голяма важност за тях.
Жените, родени под този знак, живеят в сегашното и ревността би означавала за тях излизане отвън сегашното, което е изцяло недопустимо за тях. Те са крепко стъпили на земята дами, които не желаят да си губят времето с несъществени неща.
Водолей
Жените Водолей знаят, че връзката с мъж, който следи неразделно за всяко тяхно придвижване и контакт отвън тяхната връзка, би било извънредно. Затова те почитат свободата на другите и държат никой да не лимитира и тяхната независимост.
Те са самостоятелни и егоцентрични, а ревността е глупава и неестествена реакция за тях.
Чудите се кои зодии презират измамата? Най-важното в една връзка за тях е разбирането, грижата и възприятието за сигурност. И самите те се пробват да показват любовта си при първа опция. Освен това на драго сърце биха обкръжили колегата си с грижа и внимание през цялото си свободно време!
Ревността на никого не е помогнала. Има хиляди образци, при които връзката се е разпаднала тъкмо поради ревността. Заблудата, че някой се нуждае от непрестанен надзор, с цел да бъде правилен на половинката си е по-скоро болестно положение, в сравнение с житейска позиция.
Гордите знаци от зодиака не се помиряват с сходно ограничаване и избират да са сами, в сравнение с някой да не почита главните им човешки права.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР