Те са талантливи, богати и известни по цял свят. Обичани

...
Те са талантливи, богати и известни по цял свят. Обичани
Коментари Харесай

Машина на времето: как се промениха през годините големите актьори

Те са надарени, богати и известни по целия свят. Обичани от милиони и извънредно сполучливи - те са едни от най-хубавите във филмовата промишленост. 

Тези артисти са наслаждение за наблюдаване. Потапят се изцяло, когато се превъплъщават в един или различен облик за филм. Истински хамелеони, които умеят да държат интереса на публиката си в продължение на десетилетия.

Днес ви представяме по какъв начин се трансформираха през годините едни от огромните артисти, които всички ние доста харесваме.

Антъни Хопкинс

Изключителен актьор, дал доста на киното.

Сър Антъни Хопкинс продължава да бъде деен, една от последните му ленти провокира вниманието на милиони хора. Миналата година той влезе в облика на папа Бенедикт XVI в " Двамата папи ", биографичен трагичен филм, режисиран от Фернандо Мейрел. В лентата Антъни Хопкинс си партнира Джонатан Прайс.

Мерил Стрийп

Тя напълно справедливо е наричана " една от най-хубавите актриси на XXI век ". Невероятен гений и нюх за функции, които не просто изиграва, а трансформира в свои. Мерил е притежател на три награди " Оскар " и десетки номинации за влиятелната премия.

Вероятно се броят на пръстите на едната ръка филмите, в които е взела участие, само че не е получила номинация. 71-годишната актриса продължава да бъде измежду най-търсените актриси през днешния ден в Холивуд, а присъединяване ѝ във филм, е въпрос освен на авторитет, само че и на чест.

 Джейн Фонда

Поредната икона, която продължава да ни радва с функции. Джейн е от златното потомство на Холивуд. Тя се е познавала с Мерилин Монро. Двете се срещнали в Ню Йорк, когато посещавали известен по това време актьорски курс.

Мерилин към този момент била огромна звезда, само че желала да усъвършенства актьорските си умения. Джейн пък била впечатлена от нея. Тогава тя била много по-малка, само че знаела, че желае да бъде актриса. 

Майкъл Дъглас

Любимецът на всяка жена през 80-те години на XX в. Син на легендата Кърк Дъглас. Майкъл е различен обичан артист, който продължава да бъде измежду топ имената на Холивуд.

Щастливо женен за красивата Катрин-Зита Джоунс, Дъглас сполучливо съчетава кариера и персонален живот. През последните години той се бори с подло заболяване, само че това не го спря да се снима в разнообразни кино планове.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР