Те са неустоими, те са уникални! Ето ги – петте

...
Те са неустоими, те са уникални! Ето ги – петте
Коментари Харесай

ВЕСЕЛЯЦИ: Това са зодиите със страхотно чувство за хумор

Те са неустоими, те са неповторими! Ето ги – петте със ужасно възприятие за комизъм, чиито смешки ще ви от и нашата ранглиста:

5-о място – Рак

Ракът е талантлив с несравнимо възприятие за комизъм. Той може необичайно да комбинира лек типичен комизъм с черен без да му мигне окото. Обича фирмите и компанията го обича.

4-о място – Лъв

Лъвът е страховит в компания, а възприятието му за комизъм – пословично. Той знае по какъв начин да употребява верните смешки в точното време. Лъвът е убеден и в себе си, и в хумора си.
свързани новини7326на 16.11.20213503на 11.10.2021
3-о място – Дева

Девата има характерен комизъм. На пръв взор шегата може да остане невидима или даже да наподобява неподходяща… Но когато свикнете на стила й, тогава е невероятно да не оцените този тип комизъм. Блестящ е!

2-о място – Скорпион

Скорпионът е прочут освен с прямотата на преценките, само че и с отличен усет във връзка с хумора, показва " Флагман ". Остър, образован, настоящ, право в задачата! Отличителна линия на Скорпионите е, че знаят по какъв начин да се смеят освен на някого или нещо, само че и да се самоиронизират с лекост!

1-о място – Овен

Ако Овенът е в положително въодушевление, не можете да подминете и да останете безразлични към шегите му. Овенът е душата на всяка компания. Забавлява всички. Притежава изключително тънко възприятие за комизъм и шегите му се помнят дълго време.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР