Те са любопитни, интересни, енергични и не допускат да са

...
Те са любопитни, интересни, енергични и не допускат да са
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Водолей

Те са любопитни, забавни, енергични и не позволяват да са ограничавани по никакъв метод. Жените Водолей са във постоянно търсене на своята независимост и самостоятелност. Появилите се на пътя им компликации няма да ги откажат, а ще стане тъкмо противоположното - те стават още по-силни и напористи по пътя към успеха. В избрани моменти са прекомерно прочувствени, само че нали в това се крие техния сексапил. Тези дами като че ли са от някоя друга група зодиакални значи, само че това ги прави специфични.
Жените от тази зодия естествено са родени с всичко належащо - упоритост, непримиримост, характерни качества, просветеност, с цел да бъдат същински водачи. Те изгарят от благополучие, когато в ръцете им попадне дълъг лист с значими задания за решение. Ще вложат всичките си познания и сила с цел да съумеят да създадат всичко по най-правилния метод. Умеят да мислят стратегически, извънредно изобретателни са, могат добре да си подредят дилемите по значимост и чудесно да възнамеряват ходовете си, по които ще " играят ".
 Най-добрите сътрудници за мъжете Водолей Най-добрите сътрудници за мъжете Водолей
Една забавна персона, която мъчно може да се подчини на разпоредбите. Освен в работата си, мъжа Водолей обича свободата и в любовта. С...
Способни са да дадат независимост на своите подчинени даже в по-заплетени обстановки, тъй като доста добре знаят, че единствено по този начин те ще генерират положителни хрумвания. Въпреки че тези дами са огромни вдъхновители, има моменти в който могат да бъдат прекомерно врасни. Но няма съвършен човек, нали по този начин?
Представителките на този зодиакален знак са едни от най-интересните и интелигентни персони в целия зодиак. Тяхната сила, която е като изригнал вулкан впечатлява всички към тях. Дори в най-мързеливите си интервали, те някак си отново съумяват да реализират невероятни резултати, като поставят минималния старания за това. Стипендии до момента в който учат, бързи издигане в компанията, в която работят - ето това са те!
Но това е единствено началото от всичко това, което могат да реализират в реалност, с помощта на интелигентността си. Постоянно са в търсене на нови познания, желаят да са осведомени за всевъзможни нововъведения. Искат да знаят всичко.
Когато им се наложи вземането на някакво значимо решение, от време на време могат да избързат. Това може да се случи извънредно рядко, а в  следствие обаче преценят още веднъж всичко и поемат в вярната посока. За това и са желани да бъдат поставяни на управителни длъжности във компании и институции. 
 Звездите за него – мъжът Водолей Звездите за него – мъжът Водолей
Мъжът Водолей е извънредно милосърден човек, който постоянно е отворен за другарство и живо се интересува от хората в близост, като се опит...
Сексът е нещо като мозъчна спекулация за дамата от този зодиакален знак. Всичко, което тя търси в спалнята си е... взрив и детонация! Да, тъкмо по този начин. Тя търси мъжа, който да успее да я заслепи и завладее с брилянтен разум, а в това време прелестно да я изненада в чисто съкровен проект. Тази жена постоянно е подготвена да поеме всевъзможни опасности, да опитва непрестанно. Така че, не трябва изобщо да се изненадвате, в случай че някой път ви се нахвърли и опита да ви съблазни на някое обществено място, на което е прекомерно евентуално тези към вас да разкрият сластните ви стремежи. С наслаждение тя може да писка да вършиме секс даже в гората. 
Жената Водолей има непрекъсната потребност от тръпка в секса, макар че има моменти, в които изпада в някаква " заспалост " и мъчно може да я предразположите за това. Това си е нейна присъща линия от характера. Но когато тази заспалост отмине, във ваш интерес е да се постараете повече, тъй като ви чакат дълги часове пристрастеност и обич с нея.
Едно от доста неща, което прави дамата Водолей толкоз забавна и специфична и отношението ѝ към своите обичани хора и близки другари. Със сигурност сте забелязали, че тя надали ще допусне прекомерно близо някой, в случай че не е сигурна, че индивидът насреща може да и отвърне със същата верност и преданост, която тя може да даде.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР