Те са били в една и съща сфера през по-голямата

...
Те са били в една и съща сфера през по-голямата
Коментари Харесай

Връзката на Пеп Гуардиола и Микел Артета: среща в Барселона, частен разговор и битка за титлата

Те са били в една и съща сфера през по-голямата част от последните 27 години и разказът остава по-силен от всеки път: до момента в който Микел Артета не завоюва огромен трофей, той няма да излезе изцяло от сянката на Пеп Гуардиола.

Този следобяд Арсенал на Артета се насочва към Манчестър Сити, с цел да направи изказване в първата почтена тристранна конкуренция за купата във Висшата лига от 2010 година насам. Лигата няма да бъде извоювана на Великден, само че хватката на трофей може да се разхлаби. И с цел да успее Арсенал, чиракът би трябвало да надхитри господаря си.

Артета е обвързван с Гуардиола, откогато се причисли към академията на Барселона като младеж през 1997 година „ Той беше моят кумир “, сподели Артета преди няколко години. „ Той беше този, който се опитваше да подражава, в случай че аз желаех да бъда състезател от първия тим на Барселона и ние изградихме тази връзка оттова. "

И въпреки че баският в никакъв случай не съумя да стане титуляр в първия тим на Барса, по времето, когато Андрес Иниеста и Шави Ернандес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР