Те отново са тук - Железният човек (Робърт Дауни Джуниър),

...
Те отново са тук - Железният човек (Робърт Дауни Джуниър),
Коментари Харесай

Играй и спечели с "Отмъстителите: Война без край"

Те още веднъж са тук - Железният човек (Робърт Дауни Джуниър), Тор (Крис Хемсуърт), Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач), Капитан Америка (Крис Еванс), Черната вдовица (Скарлет Йохансон), Черната пантера (Чадуик Боузман) и останалата част от супергероите на " Марвел " се завръщат за една последна борба в " Отмъстителите: Война до безкрайност ", в която ще би трябвало да спасят Вселената от всесилния Танос

Продължението на суперуспешната поредност идва в кината на 27 април, а " Дневник " дава късмет на читателите си да завоюват билети за кино лентата и истински награди с новата си киноигра. Всяка от идващите две седмици ще задаваме по един въпрос, обвързван с " Отмъстителите: Война до безкрайност ".

Участвайте в играта от през днешния ден, 23 април до 6 май и можете да спечелите четири двойни билета за кино лентата, четири комплекта тениска и калъф за документи и един комплект от флашка и тетрадка. Въпросът от първото равнище - " Отмъстителите " - ще бъде онлайн до последните минути на 29 април. За да се регистрирате за томболата, не е належащо да сте взели участие и в двете равнища, само че повече правилни отговори носят повече шансове за премия.

Преди да участвате, прочетете разпоредбите и изискванията на играта.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: война до безкрайност (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР