Те никога, никога няма да се съберат...за подкаст. Mегън Маркъл

...
Те никога, никога няма да се съберат...за подкаст. Mегън Маркъл
Коментари Харесай

Тейлър Суифт отказа на Меган Маркъл да участва в подкаста ѝ

" Те в никакъв случай, в никакъв случай няма да се съберат "...за подкаст.

Mегън Маркъл получи отвод от Тейлър Суифт да вземе присъединяване в подкаста й " Архетипи ". Според " Wall Street Journal " 33-годишната певица е отхвърлила поканата и даже не си е направила труда да отговори сама - вместо това неин представител е отказал от нейно име, което може да се преглежда като засегнатост към херцогинята на Съсекс.

Отказът може и да не е провокирал огромна драма, защото Маркъл разгласи по-рано този месец, че тя и брачният партньор ѝ принц Хари са се разделили със Spotify, който излъчваше подкаста, единствено три години след подписването на контракт за 20 милиона $. Вътрешен източник съобщи пред " The Post ", че макар че " Архетипи " доближи върха на класациите предходната година, двойката не е основала задоволително наличие, с цел да оправдае високата цена.

В взаимно изказване Spotify и " Archewell Audio " обявиха, че " взаимно са се съгласили да се разделят и се гордеят с поредицата, която са създали дружно ".

Но намирането на посетители за подкаста на някогашната звезда от сериала " Костюмари " не бе единственият проблем.

" Мегън постоянно искаше промени в края на процеса на редактиране, като от време на време наемаше висши мениджъри на Spotify, в това число тогавашния основен шеф по наличието Доун Остроф, да се обаждат на продуцентите и да ги притискат да вършат промени ", осведоми " The Post ", базирайки се на изнесен отчет.

Освен това се оповестява, че изпълнителните шефове на платформата за подкаст и музикално наличие са се дразнили от времето, което е било належащо на " Archewell ", с цел да концептуализира концепцията за " Архетипи " и по-късно да събере продуцентски екип. Междувременно Хари се е борил да измисли концепция за собствен личен подкаст.

Съобщава се също, че е предложил концепцията да интервюира Владимир Путин, Доналд Тръмп и Марк Зукърбърг за техните детски контузии.

Според източник на платформата предложенията се сторили " съмнителни " за някои от чиновниците на Spotify, поради обстоятелството, че хора като Путин и Зукърбърг рядко дават изявленията за персоналния си живот.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР