Те не заслужават и лъч слънчева светлина, докато нашите отвлечени

...
Те не заслужават и лъч слънчева светлина, докато нашите отвлечени
Коментари Харесай

Израелски министър иска да затвори задържаните терористи от Хамас...

" Те не заслужават и лъч слънчева светлина, до момента в който нашите отвлечени седят в тунелите на пъкъла ", написа Бен-Гвир през вчерашния ден в обществената мрежа " Екс ". Той е разпоредил на затворническата работа да отвори още веднъж подземието на пандиза в град Рамла покрай Тел Авив, което не е било употребявано през последните години. Според информация на медиите там могат да бъдат арестувани до към 100 души.

 

Съобщава се, че 118 терористи са били арестувани в Израел по време на жестокото нахлуване на Хамас против израелската територия, осъществено на 7 октомври, и в последвалите го няколко дни. Тези данни обаче са оповестени на 17 октомври и от този момент не са обновени.

 

Припомняме, че на 7 октомври бойци на Хамас и други екстремистки групировки от линията Газа нахлуха в Южен Израел и направиха голям брой набези против градове и кибуци, убивайки 1200 души и отвличайки към 240 заложници. По данни на израелската войска на територията на крайбрежната линия към момента се има 138 заложници.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР