Те бяха издигнати на брега на морето в близост до

...
Те бяха издигнати на брега на морето в близост до
Коментари Харесай

И Путин вдига пилони в Санкт Петербург - 3 пилона по 180 метра

Те бяха издигнати на брега на морето наоколо до Парка на 300-годишнината на Санкт Петербург. А в Големия амфитеатър на центъра " Лахта " на сцената се изявиха Руският народен филхармоничен оркестър под диригентството на Владимир Спиваков и хорът на Санктпетербургската държавна академична шапка.

Малко след морската разходка на Владимир Путин във Финския залив трите флагове ненадейно изчезнаха. Сайтът " Фонтанка " делово отбелязва, че трите флага на 17 юни бяха показани на президента, а на 19 юни сутринта към този момент ги нямало.

Появата на трите флагове е съобразена с великите исторически дати, свързани със основаването на всяко знаме: 165 години от появяването на знамето на Руската империя, 100 години от появяването на Червеното знаме и 330 години от появяването на трикольора на Петър Велики.

Под императорското знаме са извършени великите промени на Александър II като премахването на крепостничеството. Червеното знаме става знак на Съюза на руските социалистически републики (СССР).

През 1693 година той става персоналното знаме на цар Петър I. На 31 януари 1705 година той издава декрет, с който подрежда на всички търговски кораби да носят бяло-синьо-червения байрак по вътрешните водни пътища, както на процедура към този момент е било при комерсиалния флот. Окончателното фиксиране на белия, синия и аления байрак за комерсиалния флот е направено в Морската харта от 1720 година

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР