...

</TD
Ваксъри искат нова партия у нас, антипод на Възраждане“. Подобни
Коментари Харесай

Следизборно ехо: Ваксъри искат нова партия у нас


" Ние, дето сме сполучливо имунизирани, чипирани, рептилирани, сатанизирани, драконизирани и какво ли още не, сме се въоръжили против коронавирус. Но... имаме различен проблем, против който не сме въоръжени. При това сериозен.

Всичките антиваксъри си имат политически покровители. Малкото партии, дето сякаш застъпват ваксърска политика, го вършат по този начин, че доста им проличава по какъв начин пробват да седнат на два стола. И единият е антиваксърски. И повече клонят да седнат баш на него. Затова и отпадат от полезрението ми “, написа имунизирана гласоподавателка.

" Ваксърите гледаме по какъв начин " Възраждане " и сходни партии с жар ще изорат света да четкат егото на антиваксърите.

Но... Коя политическа мощ в България ще изоре света да резервира нашите ползи, тези на ваксърите, които сме действително имунизирани и почтено и честно рептилизирани, сатанизирани и чипирани, без проблеми с връзката в 5G-то и без недостатъци в общуването с Бил Гейтс?

Сериозно! Такава партия няма в този момент. Нишата е свободна. Така че, няма ли кой да направи такава партия? Пък аз, дето от десетилетия не гласоподавам, ще се подвигна и особено ще гласоподавам за такава партия “, написа още момичето.

" Искам я в ядрото й да е формирана от доктор до доктор. От тези лекари, дето са учили, когато е трябвало и в този момент нямат проблем да изясняват що е то ваксина и за какво е нужна, а също по този начин могат да докарат всеки антиваксър до това да осъзнае точното си място, след което да му подадат кърпичка (за сълзите).

Да е формирана и от учители, но от тези, които са наясно кое е просвета и кое не е. От математици, от родители за безвредно обучение, от хора, които са отявлени ваксъри - на каузи, а не на думи.

Цялата изчезнала съответна имунизационна акция я желая да се направи от една такава политическа ваксърска партия!

Искам я още, тъй като ми писна от антиваксърските плакати и ревове до небесата по какъв начин им били лишили правата.

Искам да доживея да видя политическия ответен удар от страна на ваксърите по самозабравилите се антиваксъри! Искам!

Помислете! 20% ваксъри в тази страна! Кой ще обере техния избор?

Хайде, дано да има най-малко една ваксърска партия, която да пази ползите на тези 20% и те да не се усещат предадени в рецесията!

Искам я тази партия, защото сме на челно място по смъртност от Ковид 19. И по-зле ще стане, в случай че няма политическа мощ, която да пази ползите на всички имунизирани тук.

Струва си да се намерения. Нали? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР