...

</TD
До 28 ноември 2021 г. училищата с изучаване на немски
Коментари Харесай

Започна записването за националното КЛЕТ състезание по немски език


Състезанието се организира в два кръга - вътрешноучилищен и народен. Вътрешноучилищният кръг ще се състои през месец декември, като всяко учебно заведение единствено дефинира комфортна за него дата за осъществяване. Националният кръг ще бъде на 22 януари 2022 година, като хазаин по традиция е Профилирана езикова гимназия “Екзарх Йосиф I ", в гр. Ловеч.

Регламента за присъединяване, както и бланка за заявление за присъединяване може да откриете в уеб страницата на издателството .

До националния кръг ще доближат всички класирали се участници за съответното равнище. Всеки може да ревизира своето равнище на притежаване на езика в примерните изпитни материали в уеб страницата на издателството .

" Тестването на знанията на учениците е също толкоз виновен развой, колкото и изработването на най-подходящите материали за тяхното образование. В Клет България ние директно се ангажираме с целия развой, който е нужен за построяването на сполучливи възпитаници с високи знания по разнообразни предмети. Националното съревнование по немски е добър образец за всичко което вършим за учениците и българското обучение като цяло. Затова за девета поредна година с горделивост и наслада организираме това национално съревнование, обичайно в гр. Ловеч “, разяснява Владимир Колев, шеф на издателство Клет България.

Състезанието следва модела на сертификатните изпити, като включва равнищата от А1 до С1 и е доста мощен мотиватор за учениците, учещи немски език като първи и втори непознат език и за техните учители.

Всички взели участие ще получат документ за присъединяване, а спечелилите в националното КЛЕТ съревнование по немски език и подготвилите ги учители, ще бъдат наградени със специфични предметни награди.

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо просветително издателство у нас, част от огромната европейска издателска група Klett. Учебниците и образователните пособия с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, обезпечавани от издателството, са знак на качество за няколко генерации български учители.

Клет България доставя на българския пазар и образователни системи и пособия за чуждоезиково образование на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, огромните европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж учебните заведения в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР