Здравейте, днес бях на маникюр в салон в квартал Кючук

...
</TD
>Здравейте, днес бях на маникюр в салон в квартал Кючук
Коментари Харесай

Вижте какво се случи с ноктите на пловдивчанка след посещение при маникюристка

Здравейте, през днешния ден бях на маникюр в салон в квартал " Кючук Париж ". Пиша този пост с концепцията всички дами, които вървят на маникюр, да внимават, с цел да не им съсипят ноктите както моите. Така клиентка стартира във Facebook описанието на прекарванията си:

" Аз навестявам този салон за първи път, желаех единствено да ми се смъкна гел лакът и имах един нокът за създаване, само че момичето реши да ми постави неестествен нокът, вместо да ми го построи, само че това не беше всичко.

Казах на това момиче, че желая същата форма на ноктите, а тя реши да ми скапе и формата, като в фотосите ще ви покажа по какъв начин изглеждаха моите нокти и тя какви нокти ми направи.

След процедурата видях какво е направила с ноктите ми и че задачите ми пръсти бяха в гел лак. Маникюристката изиска 50 лв., само че тук не става въпрос за цената, тъй като всеки труд се заплаща.

Бяха й показани ноктите, след което момичето взе да се държи ужасно невъзпитано, взе да покачва звук, Но всичко не свършва до тук - имаше един мъж в салона, беше неин близък или сътрудник, не мога да ви кажа тъкмо, той освен викаше дружно с нея и почна да наскърбява. Бъдете деликатни на кой се доверявате за маникюра ви ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР