Заради прогнозата за лошо време уникалният за България концерт на

...
</TD
>Заради прогнозата за лошо време уникалният за България концерт на
Коментари Харесай

Отлагат уникален концерт в Пловдив за нова дата

Заради прогнозата за неприятно време неповторимият за България концерт на 1000 свещи, очакван за 19-ти април на Хълм Бунарджик в Пловдив, се отсрочва. За да не се скапе магията и неповторимата атмосфера на събитието, то ще се организира през летните месеци.

През лятото, гостите могат да чакат трогателен и буен джаз, изразен посредством топлия тембър на Боби Вълчев и спиращите дъха негови импровизации и сола на пиано и тромпет. Той ще се добави от виртуозите от Биг бенд Пловдив с началник Николай Гешев.

Стремежът на Боби Вълчев е събитието да стане обичайно и да се организира на емблематични исторически места. Той към този момент сътвори такава процедура с благотворителни коледни концерти, които имаха две издания и поддържаха благородни дела, свързани с деца. Тези целенасочени мероприятия са част от проектите му скоро да се завърне с непрекъснати креативен и работни планове в България.

Боби Вълчев е един от най-известните родни джазмени. Певец, пианист, тромпетист, композитор и преподавател. Вече над 14 години той живее, твори и преподава джаз в Дубай. Наскоро музикантът получи и извънредно високо отличие – златна виза от държавното управление на Обединените Арабски Емирства за принос към културата и образованието на Дубай. Участва в голям брой събития по целия свят, измежду които такива за Кралските фамилии на ОАЕ, изложения и доста корпоративни, обществени и частни събития, част е от доста международни джаз фестивали, както и е делял една сцена с имена като Том Джоунс, Лионел Ричи, Крис Боти, Джейми Кълъм, Стинг и Earth, Wind & Fire.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР