За тотално неадекватно решение с променения маршрут на градските автобуси

...
</TD
>За тотално неадекватно решение с променения маршрут на градските автобуси
Коментари Харесай

Читател: Недомислие! Кой одобри това?

За тотално несъответстващо решение с променения маршрут на градските рейсове по линия 36 след затварянето на Бетонния мост алармира четец на Plovdiv24.bg :

" Искам да попитам ръководещите, които за следващ път се подиграха с хората, не ги ли е позор,, помислиха ли за хората, които употребяват градски превоз!

Става дума за смяната на маршрута на линия 36!!! Вместо да продължи по остарелия си маршрут, на кръстовището със " Скопие ", против Национална агенция за приходите, да завие надясно, и да се включи на " Кукленско шосе ", и да продължи по набелязания маршрут, те какво направиха???

Елиминираха няколко спирки против кметството, до Втора градска болница и още 2 други!!! Оставиха цялостен един квартал откъснат и без трансторт! Как ще пътуват хората, които употребяват тази линия, отиват на работа, на доктор, заболели, инвалиди, деца и майки?

Кой утвърди този маршрут, или на една улица могат да минават по 4-5 рейса, а хората от квартала ще вървят пешком по 20 минути до най-близката спирка на 36 и 11. 

Моля, неотложно да трансформират маршрута на линия 36, тъй че да може да го употребяваме всички!!! "

Очаквайте отговора на Общината!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР