За арогантно и крайно неучтиво отношение на служителка от деловодството

...
</TD
>За арогантно и крайно неучтиво отношение на служителка от деловодството
Коментари Харесай

Читателка: Общинска служителка се държи грубо с противници на пробива при Водната палата

За надменно и извънредно неучтиво отношение на служителка от деловодството на община Пловдив заяви читателка на Plovdiv24.bg :

" Здравейте, искам да ви споделя извънредно притеснителна преживелица, разиграла се през вчерашния ден по обед в деловодството на Община Пловдив.

Съмишленик на идеята за прекъсване на пробива при Водната палата, човек живеещ в непосредственост до пробива, се свърза с нас, с цел да заяви, че служителката в деловодството е отказала да входира отзиви срещу пробива. Мотивите за отхвърли са изцяло голословни и са варирали от това, че " Пробивът е спрян " и " Няма смисъл ", до това, че " Като получател не е посочен Пламен Райчев като краткотрайно изпълняващ " и други.

Служителката е декларирала, че няма какво да ги прави тези отзиви от жители и не знае на кого да ги изпрати. Кметът на общината господин Здравко Димитров, съгласно нея, не е верният получател и тя няма да ги препрати към него.

След скандал и доста гледище от страна на нашия съидейник, служителката  приема мненията и издава входящи номера, само че за нас остава въпроса: Дали общината не се пробва съзнателно да откаже хората да подават възражения по плана и по чие разпореждане?

Припомням ви и текста от поканата на Общината за публичното разискване на следващия ден: " Мнения, мнения, рекомендации по плана могат да бъдат предоставяни на място по време на разискването, както и в писмен тип в деловодството на общинска администрация Пловдив или на електронен адрес: [email protected] в период до 05.12.2022г. "

В телефонен диалог с публицист на Plovdiv24.bg пловдивчанката повтори събитията от през вчерашния ден. Допълни, че е желала да входира общо 8 възражения от разнообразни хора против реализирането на пробива. Деловодителката първо желала да ги заведе с един входящ номер, само че след острата реакция поставила обособени номера на шестте възражения. На другите две дала общ входящ номер, тъй като били от нея и брачна половинка й, макар настояването на пловдивчанката. 

Дамата съобщи още, че е крайно  възмутена от държанието на служителката, която отказала да се показа и след неведнъж гледище си споделила семейството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР