Време е Регионалният съвет за развитие на Южен централен регион

...
</TD
>Време е Регионалният съвет за развитие на Южен централен регион
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив към колеги: Изтеглихме късата клечка

Време е Регионалният съвет за развиване на Южен централен район за обмисляне да проработи дейно за новия програмен интервал, който се чака от всички, сподели при откриването на съвещанието на съвета кметът на Пловдив,  съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В районен съд на ЮЦР вземат участие регионални шефове и кметове на общини.

" Оказа се, че тоя мандат чакахме да ги отворят тия стратегии, само че по този начин и не се случи това. За страдание, както се споделя на диалект, изтеглихме късата съчка " - обърна се към сътрудниците си пловдивският кмет. Той се отклони малко от тематиката и показа, че мандатът е бил доста тежък. 

" В началото беше коронавирус, градовете бяха затворени с КПП-та, какво сме изживели, единствено ние си знаем. После пристигна войната, стопираха градежи, всичко спря. Програми трябваше да бъдат отворени - и това го нямаше. Инфлация, емигрантска рецесия и за похлупак - пет пъти избори, две години без бюджет. Това, в случай че го е очаквал някой от вас при започване на мандата, да беше пристигнал да ни каже да не се кандидатираме " - изброи Димитров компликациите на локалните управляващи през последните близо четири години.

Пловдивският кмет акцентира, че е имало интервал, до напълно скоро, в който единствено кметовете на общини са работели, което е коментирано и в Националното съдружие на общините в България.

" Господ дава мощ на тези, които могат да се оправят и ги слага на това място, на което можем да се оправим " - заключи Димитров.

Цялото изказване гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР