Вече бившият кмет на Пловдив с прощални думи от страницата

...
</TD
>Вече бившият кмет на Пловдив с прощални думи от страницата
Коментари Харесай

Зико: За мен и моя екип бе привилегия да работим в полза на пловдивчани

Вече някогашният кмет на Пловдив с прощални думи от страницата си във фейсбук. Припомняме, че през днешния ден публично се открива първия общински съвет за мандат 2023-2027 година

За мен и моя екип беше привилегия да работим дружно в интерес на жителите за отговорно, мощно и дейно локално самоуправление.

Приключи един мандат, изпълнен с доста провокации. Периодът 2019 – 2023 година беше доминиран от събития, които се трансфораха в провокации за ръководството – както на национално, по този начин и на локално ниво.

Усилията на екипа в мандата бяха ориентирани към надграждането на постигнатото в сферите на инфраструктурата, културата, образованието, обществените действия, спорта, административното обслужване.

Благодаря на общинските чиновници за виновната и способена работа при оказване на административни услуги на пловдивчани.

Изказвам признателност за поддръжката и градивните рецензии, които постоянно са от изгода на всяко общинско управление и спомагат за осъществяване на управническите политики.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР