Във връзка с множество сигнали на граждани за незавършеното Брезовско

...
</TD
>Във връзка с множество сигнали на граждани за незавършеното Брезовско
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Трябва ли да се стига и тук до протести?

Във връзка с голям брой сигнали на жители за незавършеното " Брезовско шосе " самостоятелният общински консултант още веднъж излезе с позиция, видя  Plovdiv24.bg  във фейксбук. Ето какво споделя той:

Намирам се на една от най-горещите точки в град Пловдив през последните години - “Брезовско шосе ". Тук се реализира план по Водния цикъл на Пловдив, както виждаме ситуацията е извънредно разкопано.

Защо обаче съм тук? Тук съм, заради това, че голям брой работещи хора и компании, които се обитават в тези обекти, се обърнаха към мен, с цел да слагат следния въпрос:

В долната част на “Брезовско шосе " имаше митинги и онази част беше асфалтирана. Тя е асфалтирана до така наречен археология. По самата археология не се реализира нищо и по удостоверение на работещите в този регион, археолози от доста дълго време не са виждани.

В същото време, частта от търговиите до кръстовище с улица “Пролет ", този сектор е оставен в това състояние доста дълго време. През този сектор минават коли и тежки камиони, които зареждат стока в съответните търговски обекти. Това седи дълго време по този метод, като в това време под него тръбите, които са по Водния план, към този момент са сложени.

Основният въпрос е: Защо откакто тръбите са сложени, не се доближава до финалния свършек и слагането на асфалт, който да направи по този начин, че тази апокалиптична картина да завърши, и да може да се стигне до обикновено действие? Това състояние, което сега е довело до такава степен, че не може да се употребява градски превоз, не може да има обикновено прекосяване на колите и е нарушено сметосъбирането.

Оставям настрани шума и мръсотията, които се подвигат. Фирмите и хората, които работят в този регион са се обръщали персонално към кмета. На място е идвал освен той, на място са идвали заместник-кметът и шефът на Оперативна програма “Организация и надзор на превоза " Георги Стоилов. Те са поели ангажимент преди много месеци, че това състояние ще бъде оправено, дадено е, само че не е изпълнено от тях. Те не са спазили своите задължения и “Брезовско шосе ", в тази му част - кръстовището с улица “Пролет ", се намира в трагично положение.

Въпросът е, би трябвало ли да се стига тук до митинги, както стана в долната част на улица “Брезовско шосе ", с цел да може общината да си влезе в ролята и да беседва с компанията реализатор, която да асфалтира този сектор, в който нещата да бъдат нормализирани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР