В традиционния Републикански турнир Освобождение по стрелба с пистолет за

...
</TD
>В традиционния Републикански турнир Освобождение по стрелба с пистолет за
Коментари Харесай

Това са най-добрите стрелци с пистолет след полицаите

В обичайния Републикански шампионат " Освобождение " по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи, отдаден на Националния празник – 3-ти март, първо място в комплексното класиране зае тима на Академия на Министерство на вътрешните работи, следван от тимовете на ОДМВР – Бургас и ОДМВР – Габрово.

При мъжете наградата получи тима от Регионална дирекция " Гранична полиция " – Бургас, с втори подгласник тима на ОДМВР – Бургас, следван от тима на бургаската жандармерия.

Отличието в отборното класиране за дами бе обещано на Академия на Министерство на вътрешните работи, следвани от ОДМВР – Бургас и ОДМВР – Габрово.

Наградите връчиха шефът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов и началникът на " Охранителна полиция и КАТ " към ОДМВР - Бургас комисар Марин Димитров.

В тазгодишния Републикански шампионат " Освобождение " се включиха общо 44 състезатели, групирани в осем тимове, формирани от 31 мъже и 13 дами, както и самостоятелни състезатели. Мероприятието бе проведено от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи, Община Бургас и ОДМВР – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР