В ранните часове на неделния ден в ареста на

...
</TD
> В ранните часове на неделния ден в ареста на
Коментари Харесай

Aрестуваха трима мъже в Пловдивско с кокаин, марихуана и синтетичен канабис

В ранните часове на неделния ден в ареста на Четвърто районно управление (на МВР) пък попаднал пловдивчанин, който носел в себе си кокаин. С високорисковото наркотично вещество мъжът бил засечен при инспекция на бул. " Шести септември “ в регионалния град.

Криминално проявен гражданин на Баня бе хванат с опиати при спецакция на карловски служители на реда. Арестът на мъжа е сбъднат в края на предходната седмица, откакто на адреса му униформените разкрили съвсем 26 грама марихуана.

Междувременно същата полицейска мярка била взета и по отношение на юноша от асеновградското село Караджово. При персоналния му обиск чиновници от сектора в Садово иззели цигара и четири топчета със наличие на синтетичен канабиноид.

Срещу тримата причинители са формирани бързи производства по член 354а, алинея 3 от Наказателен кодекс. Според него за придобиване или държане на наркотични субстанции се планува наказване отнемане от независимост от 1 до 6 години и с санкция от 2 000 до 10 000 лв.. В маловажни случаи, когато публичната заплаха е ниска или липсва, наказването е санкция до 1 000 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР