В празничния 3 март, от 10.00 до 17.00 часа, бургазлии

...
</TD
>В празничния 3 март, от 10.00 до 17.00 часа, бургазлии
Коментари Харесай

Посетете арт базара в Бургас, ще ви очаква на 3 март

В празничния 3 март, от 10.00 до 17.00 часа, бургазлии ще могат да посетят Арт базара на ул. " Алеко Константинов ". Инициативата се осъществя от Община Бургас с партньорството на Регионална занаятчийска камара - Бургас.

На място ще можете да избирате сред красиви авторски произведения – творби на изкуството, сувенири, плетиво, дървени бележници, пакетирани храни, кукли от плат, кожени произведения и бижута. Консултации за продуктите и насоки ще може да получите непосредствено от създателите Донка Герджикова, Светлана Стоянова, Мария Димитрова, Михаела Михнева, Красимир Щерев, Роси Чобанова, Римяна Йорданова. На място ще има и представители на Оперативна програма Туризъм - " Морски знаци " и студенти от Филиала на Художествената академия.

От 11.00 часа ще стартира празничен концерт с присъединяване на вокална групировка " Морски песъчинки " с началник Милена Добрева, национален хор " Трепетлика ", с началник Пепа Запрянова. Читалище,,Ереван 2022 " ще показа детската си вокална група, както и старшият танцов състав,,Нур ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР