В област Благоевград днес се провежда специализирана полицейска операция по

...
</TD
>В област Благоевград днес се провежда специализирана полицейска операция по
Коментари Харесай

Двама са задържани при спецакция в Благоевградска област

В област Благоевград през днешния ден се организира профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне битовата и стандартната престъпност.

Извършват се и инспекции по метода " Широкообхватен надзор “ за приложимост на алкохол, наркотични субстанции, недееспособност, потребление на предпазни колани и системи за обезопасяване на водачите и пасажерите в транспортните средства, оповестяват от ОДМВР - Благоевград. 

В хода на профилираната полицейска интервенция общо на територията на региона са тествани: 698 лица, 516 МПС, 13 пункта за черни и цветни метали, 15 заложни къщи, 12 автоморги, 27 питейни заведения и 22 търговски обекта. Съставени са 21 акта за открито административно нарушаване и 103 фиша. Регистрирани са 6 закононарушения. Задържани са 2 лица.

Иззети са към 23,6 грама амфетамин и към 0,31 грама тревиста маса, реагираща позитивно на канабис. Образувано е едно досъдебно произвеждане по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс. От представителите на другите институции са формирани 5 констативни протокола.

От екипи на Главна дирекция " Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “, полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград и РУ-Петрич взаимно със чиновници на Агенция " Митници “, БАБХ и ДГС-Петрич, единствено на територията, обслужвана от РУ-Петрич са тествани: 61 лица, 48 МПС, 2 пункта за черни и цветни метали, 2 заложни къщи, 2 автоморги, 4 питейни заведения и 8 търговски обекта. Съставени са 2 акта за открито административно нарушаване.

Работата продължава.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР