В Доходното здание за четвърта поредна година се проведе кариерният

...
</TD
>В Доходното здание за четвърта поредна година се проведе кариерният
Коментари Харесай

Кариерният форум А сега накъде? помага на младите русенци

В Доходното здание за четвърта поредна година се организира кариерният конгрес “А в този момент накъде? ". Той се провежда от Младежкия парламент към Общинския юношески дом и цели да помогне на младежите от Русе и района да се ориентират професионално и да изберат висше образователно заведение, заяви Община Русе.

Кариерното събитие бе намерено от зам.-кмета Димитър Недев, който поздрави уредниците и участниците в него.

“Нека този конгрес бъде мястото, където фантазиите срещат опциите, а упоритостите се трансформират в действителност. Убеден съм, че напъните на Младежкия парламент и Общинския юношески дом ще бъдат причина за сполучливото развиване на идващото потомство. Чрез днешното събитие се дават освен благоприятни условия за неговото образование и професионално развиване, само че и ентусиазъм и храброст за справяне с бъдещите провокациите. "

Той изрече специфична признателност към членовете на Младежкия парламент за организирането на събитието и им пожела да не стопират да работят в интерес на младежите.

В самодейността се включиха десетки възпитаници от русенските междинни учебни заведения, които имаха опция да посетят щандовете на редица български университети и да се срещнат с представители на компании, които спомагат интензивно за подготовката на документи за кандидатстване в чужбина. В събитието взеха присъединяване и сполучливи експерти от разнообразни области, които дадоха отговор на въпросите на учениците.

Форумът се организира в помощ на младежите, които към момента не са избрали къде ще продължат образованието си, и е отворено за всички бъдещи студенти.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР