ул. Цар Ивайло Това лято Влади Ампов – Графа ще

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Това лято Влади Ампов – Графа ще
Коментари Харесай

Пригответе до 100 лева, ако искате да го видите на живо

ул. " Цар Ивайло "

Това лято Влади Ампов – Графа ще подари неповторими музикални прекарвания на почитателите си в пет български града. Любимата звезда придвижва страстта в страната и вършат реализирането на турнето на международно равнище действителност. Актуалното шоу на Графа, подготвяно близо година и показано на Национален стадион " Васил Левски “ предходната есен, ще зарадва почитателите в България.  

Откриващият концерт е в Стара Загора на 28 юни (Летен театър), следват Русе – 18 юли (Летен спектакъл при Военен клуб), в Летните театри във Варна и Бургас Графа ще пее надлежно на 28 и 30 юли, а закриващото шоу е в Античен спектакъл – Пловдив на 11 август. Началото е в 20.30 часа.

Отзвукът от събитието е огромен, възхищението на посетителите проличава от стотиците прочувствени мнения в обществените мрежи, професионалните критици са надълбоко впечатлени от концерта. Публиката на първият природосъобразен концерт остави Националния стадион чист. Естественият ход на събитията е положените старания и постигнатия резултат да бъдат надградени, а публиката отвън София да има опцията да гледа шоуто, основано с  доста обич, отдаденост и професионализъм.

В момента екипите работят за акомодацията му по отношение на сцените в другите градове, само че подсигуряват, че всички детайли от него ще бъдат непокътнати.

Билетите за турнето към този момент са в продажба в мрежата на Eventim в цялата страна, в Пловдив – каса " МаскАрт “ в ДК " Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg. Цените са от 40 до 100 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР