Ученичка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да засегне

...
</TD
>Ученичка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да засегне
Коментари Харесай

Ученичка: Съжалявам, но не сме краставици!

Ученичка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg , с цел да засегне една болна тематика, а точно - пловдивския градски превоз. Даваме й думата в този момент:

" Здравейте, аз ученичка от Пловдив и в последно време виждам доста мнения по отношение на градския превоз и взех решение да се включа, с цел да покажа, че освен двама-трима души виждат цирковете, които се случват по автобусните линии.

1. Автобусите не са постоянни - отивам на уроци, с които някой ден да изкарам образованието си и да бъда почтена работна ръка за страната ми. Трябва да закъснявам, чакайки рейсове, които не следват разписанието си.

2. Шофьорите не са водачи. Псуване, ненормално прекъсване и потегляне, изпреварване даже! Съжалявам, само че не се извозват краставици в рейса, а човешки животи.

3. Няма кондуктори в множеството рейсове, водачите одобряват пари, до момента в който карат. Тук даже няма какво да изяснявам, че обстановката е задоволително рискова.

4. Рядко срещани са свестни и учтиви кондуктори. Винаги приветствам и поисквам лек ден, някои се цупят, само че рядко ги има тези, които се усмихват и благодарят - тези, които няма да вдигнат скандал, че си дал 5 лв. или левче на по 10 стотинки - мисля, че парите са пари и в случай че не искаш да ми ги приемеш, санкцията след това предлагам да ми поемеш.

Обобщавам с две думи: това е работата ви, нашата работа е да се возим, тъй като нямаме коли или различен тип транспорт. Може да бъде изнервяща специалност, само че другите не са ви отговорни за това, дори в противен случай, те ви оказват помощ да се изхранвате! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР