Цветелин Кашкавалов получи днес поредната си присъда и отново влиза

...
</TD
>Цветелин Кашкавалов получи днес поредната си присъда и отново влиза
Коментари Харесай

Той е само на 42 години, но отвово влиза в затвора при строг режим

Цветелин Кашкавалов получи през днешния ден следващата си присъда и още веднъж влиза в пандиза, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 42-годишният мъж от Стрелча се призна за отговорен по обвиняване в опит за кражба и реализира съглашение с Окръжна прокуратура - Пловдив.

Тъй като е с неприятно престъпно минало, Кашкавалов бе наказан през днешния ден на 3 години зад решетките, при непоколебим режим. Ще би трябвало да заплати и разходи по делото в размер на 180 лева Той бе доведен с белезници в правосъдната зала, тъй като е с непрекъсната мярка за неотклонение от 15 юни 2022 година. Пострадалата жена Мария Йорданова не пожела да участва на делото и да чуе присъдата на Кашкавалов.

Обвиняемият се затрудни на въпроса на съдийката с какво обучение е. Той първо сподели " мисля, че приблизително ", само че откакто го попитаха до кой клас е учил в учебно заведение, отговори " до осми клас ". Разказа, че има малко дете на година и половина, само че е незает, тъй като в Стрелча нямало никаква работа. " Там към този момент вървят единствено на СПА по хотелите ", посочи 42-годишният мъж, преди да го отведат към пандиза.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР