Строителството на Брезовско шосе напредва бавно, но сигурно. Ръководителят на

...
</TD
>Строителството на Брезовско шосе напредва бавно, но сигурно. Ръководителят на
Коментари Харесай

Започва асфалтирането на бул. Дунав

Строителството на " Брезовско шосе " напредва постепенно, само че несъмнено. Ръководителят на плана Румен Лемберов заяви за Plovdiv24.bg, че сега се приготвя за асфалтиране бул. " Дунав ", там има огромен сектор, който към този момент може да се асфалтира на " биндер ", остава износващия пласт от горната страна.

" Работи се по едно и също време за целия сектор, само че това не пречи да има обикновено придвижване по булеварда. Част от  " Брезовско шосе ", от бул. " Северен " към колелото на " Дунав " към този момент е асфалтиран. Работим взаимно с археологията. Вчера бях на място ", сподели още Лемберов.

Той изясни, че е видял, че археолозите сега са в същинската ниска могила, Плоската могила, или Яса тепе и до момента в който работят археолозите, строителите стопират работа.

Срокът на работата на археолозите е 130 работни дни.

В момента правилото е - до момента в който се обследва даден сектор от археолозите, строителите изчакват, по-късно влизат те вътре и слагат тръбите и по този начин се редуват.

Ул. " Пролет " ще бъде идващият стадий, след бул. " Дунав ". Срокът на привършване на целия план е до 31 декември 2023 година. 

Това дава отговор на всички терзания на жителите на Пловдив, които въртят търговия в този регион и нямат към този момент самообладание да се пусне движението по " Брезовско шосе ", защото бизнесът им отива по дяволите. 

Нееднократно и строители, и археолози приканиха за повече самообладание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР