Спор заради паркомясто на бул. Шести септември пред сладкарница е

...
</TD
>Спор заради паркомясто на бул. Шести септември пред сладкарница е
Коментари Харесай

Софиянец срещу пловдивчанин в спор за паркомясто пред сладкарница, преследване, удари с юмрук и размахване на пистолет

Спор поради паркомясто на бул. " Шести септември " пред сладкарница е причина за следващата проявена експанзия на пътя в Пловдив сред двама мъже. След като водачът на едната кола се е забавил в освобождението на паркомястото, другият - водач на джип, е почнал да подава звуков сигнал, при което лидерът на паркираната кола е направил афектиран жест. След като потегля, водачът на джипа потегля след него и стартира гонене по целия бул., изпреварване и блокиране на цялата лента за придвижване. След което водачът на джипа слиза и се насочва към леката кола, където стартира препирня и нанася удари с пестник в лицето на водача. 

По случая информация пред медиите даде заместник-районният прокурор Атанас Илиев, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.

Цялото деяние се развива през вчерашния ден към 10:55, към 17:00 нападателният мъж е открит. Той е софиянец, а оръжието му е законно притежаван газов револвер. Събрани са доказателства и е повдигнато обвиняване. Задържан е за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор и по отношение на него са повдигнати две обвинявания.

Вчера от МВР - Пловдив обясниха, че формален сигнал не е бил подаван към телефон 112, само че 2 РПУ, както и прокуратурата са се самосезирали и е подхваната инспекция по случая.

По-късно от, в което изясняват, че е привлякла като обвинен по бързо произвеждане Г.Б., на 56 година, за това, че на 01.11.2023 г. в гр. Пловдив е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение към обществото, като по своето наличие те се отличават с изключителни смелост и цинизъм и действието е било осъществено при ръководство на моторно транспортно средство – лек автомобил, марка " Лексус “ – закононарушение по член 325, алинея 3, във вр. с алинея 2, във вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР